Loading

Paštrovićeva 8, Banovo B. (kod Hipodroma)

061 3045 094

office@reno.rs

Pon-Pet: 08:30 do 17; Sub: 09 do 14

060 3010 238
Zakažite Termin 061 3045 094
Paštrovićeva 8, Banovo B. (kod Hipodroma)

E-KNIŽICA

E-KNIŽICA

Ukoliko ste već registrivani na E-KNJIZICU klikom na ikonu možete joj pristupiti. Sve potrebne informacije možete pročitati ispod ili zatražite više informacija od osoblja A.S.Krstevski.

Kako se otvara e-knjižica Vašeg auta?

Elektronsku servisnu knjižicu možete otvoriti tako što ćete poneti saobraćajnu dozvolu do bilo kog od autorizovanih auto servisa (E-AUTO SERVISI) u Vašem mestu. Sve što je potrebno da zatražite otvaranje knjižice, i za nekoliko sekundi očitavanjem saobraćajne dozvole Vaša e-knjižica je kreirana.

Prilikom održavanja vozila u E-AUTO SERVISIMA svakako će biti ažurirana Vaša e-knjižica i podatke za pristup dobićete putem sms-a.

Šta je sadržaj i ko može da čita iz e-knjižice?


U knjižicu se upisuju tehnički podaci vozila (broj šasije i motora, kubikaža, snaga, vrsta goriva, podaci o gumama, klimi itd), svi urađeni servisi i opravke, kao i ugrađeni delovi. E-knjižici može da pristupa samo vlasnik, tj. onaj ko poseduje saobraćajnu dozvolu, kao i oni kojima vlasnik to dozvoli davanjem saobraćajne dozvole (auto servisu prilikom održavanja vozila).

Oba podatka neophodna za pristup pišu na samoj saobraćajnoj dozvoli. Na prednjoj strani piše broj dokumenta, a na zadnjoj broj šasije. Podatke ćete dobiti i putem sms-a.

Ko može da upisuje u e-knjižicu?


Podatke koji se učitavaju sa saobraćajne dozvole upisuju autorizovani auto servisi . Dodatne podatke o vozilu, kao i podatke o servisiranju vozila upisuju auto servisi, kojima pristup e-knjižici daje vlasnik predajom saobraćajne dozvole.

Posle svakog upisa u e-knjižicu Vašeg vozila, bićete obavešteni putem sms-a da je ažuriranje izvršeno.