Loading

Paštrovićeva 8, Banovo B. (kod Hipodroma)

061 3045 094

office@reno.rs

Pon-Pet: 08:30 do 17; Sub: 09 do 14

060 3010 238
Zakažite Termin 061 3045 094
Paštrovićeva 8, Banovo B. (kod Hipodroma)

Naše Usluge

Kontaktirajte nas

Adresa Paštrovićeva 8, Banovo brdo, (pored Hipodroma)
Kontakt Telefon 061 3045 094
Radno Vreme Pon-Pet 08:30 do 17:00, Sub 09:00 do 14:00, Ned - Zatvoreno

Imate Pitanje?

  Service

  Kočioni sistem

  Kada je reč o potrebama za održavanjem vašeg automobila, jedna od najvažnijih stvari na koju morate paziti je sistem kočenja. Kočnice su možda najvažnija komponenta vašeg automobila kada je u pitanju bezbednost. Ako ne možete da se zaustavite na vreme, mogli biste da završite u nesreći. Evo nekoliko znakova upozorenja da vaše kočnice trebaju održavanje.

  Ako čujete zvuke škripanja ili cviljenja kada pritisnete kočnicu, to je definitivno znak upozorenja da morate proveriti kočnice. Ovi zvuci znače jednu od dve stvari. Zvuk bi mogao biti signal upozorenja vozila da kočnice treba popraviti. Iz nekog razloga, ovaj zvuk zapravo dolazi iz samog kočnog sistema ispod vašeg automobila.

  Drugi uzrok zvuka može biti istrošenost kočionih pločica. To znači da zapravo čujete kako se metal kočionih čeljusti brusi o disk, što je očigledno loše … u ovom slučaju troškovi popravki rastu svakodnevno.

  Svako ko je ikada morao pritisnuti kočnicu biće svestan kako se pedala lepti kad se sistem protiv blokiranja zaustavi. Međutim, ako se treperenje pedale dogodi pri normalnim kočionim manevrima, vreme je da automobil dovezete na pregled. Vibrirajuća papučica kočnice može biti znak istrošenih kočnih diskova.

  Dovezite auto na kontrolu kočionog sistema i mi ćemo proveriti:

  • Kočionu tečnost
  • Kočione cevi
  • Kočione pločice
  • Kočione dikove
  • Kočione doboše
  • Sajle i elemente ručne kočnice

  Proizvodi

  Koristimo kočione proizvode isključivo renomiranih proizvođača.

  Vaše zadovoljstvo je naš prioritet!