Loading

Paštrovićeva 8, Banovo B. (kod Hipodroma)

061 3045 094

office@reno.rs

Pon-Pet: 08:30 do 17; Sub: 09 do 14

060 3010 238
Zakažite Termin 061 3045 094
Paštrovićeva 8, Banovo B. (kod Hipodroma)

Naše Usluge

Kontaktirajte nas

Adresa Paštrovićeva 8, Banovo brdo, (pored Hipodroma)
Kontakt Telefon 061 3045 094
Radno Vreme Pon-Pet 08:30 do 17:00, Sub 09:00 do 14:00, Ned - Zatvoreno

Imate Pitanje?

  Service

  Zamena ulja i filtera

  Kvalitetno motorno Ulje i filter su bitni za podmazivanje motora. Svi pokretni delovi, klipovi, ventili i drugi delovi motora kreću se velikom brzinom ispod haube automobila. Ove komponente stvaraju toplotu i dramatično će istrošiti motor bez odgovarajućeg podmazivanja uljem. Obavezno pogledajte uputstva za upotrebu da biste videli koji specifični kvalitet ulja zahteva vozilo i uverite se da se održava na preporučenom intervalu.

  Filter ulja uklanja čestice habanja i mulja iz motora. Čestice prljavštine su smrtonosne za motore. Vremenom nečistoća može prouzrokovati koroziju i smanjiti životni vek motora. Takođe kako vreme prolazi, ulje se razgrađuje i pretvara u „mulj“. Bitno je održavati motor čistim. Redovne promene ulja i filtera pomažu u uklanjanju čestica i mulja te održavanju motor u savršenom stanju.

  Jednostavno i rutinsko održavanje čini da vaše vozilo traje duže.

  LIQUI MOLY

  Mi preporučujemo LIQUI MOLY 

  Samo savršeno podmazani motori i zupčanici rade glatko. Zbog toga LIQUI MOLY nudi ulja prilagođena da precizno odgovaraju svakom vozilu. Bilo za automobil ili kamion, motocikl ili moped, skuter ili četvorocikl, autobus ili bager, starodobni automobil ili čamac. Bilo da se radi o benzinskom ili dizel motoru. Potpuna sintetička tehnologija, polusintetička ili na bazi minerala. Uvek vrhunskog kvaliteta. Uvek napravljen u Nemačkoj. Pored ulja i maziva, LIQUI MOLY  poseduje vrhunske aditive koji smanjuju potrošnju ulja i goriva.

  Ulje je krvotok vašeg motora. Smanjuje trenje, smanjuje habanje, obezbeđuje podmazivanje, formira zaptivku između klipova, prstenova i zidova cilindra, pomažući pritom u hlađenju delova motora. Bez dejstva čišćenja novog ulja, nakupljanje ugljenika i lakova bilo bi toksično za motor. A motorno ulje čak prigušuje udar i buku pokretnih delova.